După ce a circulat cu anvelope de vară în condiţii de polei şi zăpadă şi a ajuns într-un copac, un şofer de 35 de ani din nordul Moldovei e în stare gravă la spital

16 Ianuarie 2023, 11:19
Redacţia PiataAuto.md
Poliţia din Moldova raportează despre un accident grav, produs aseară pe traseul G5 din apropierea satului Tabani din nordul Moldovei, în urma căruia doi oameni au fost răniţi. Un Opel care circula cu anvelope de vară, în condiţiile în care traseul era acoperit cu polei, iar pe alocuri şi cu urme de zăpadă, a ajuns la un deznodământ inevitabil şi a derapat de pe traseu, lovindu-se cu putere de un copac.
În accidentului, pasagerul din dreapta, în vârstă de 53 de ani, a fost rănit şi fost preluat de urgenţă la spital. Mult mai grav, însă, a fost rănit şoferul de 35 de ani, care a fost preluat de medici cu multiple traumatisme, în stare foarte gravă, inconştientă. Şoferului i s-au prelevat şi probe biologice, pentru a stabili dacă acesta era în stare de ebrietate sau nu, dar deocamdată poliţia nu a anunţat rezultatele.
În condiţiile în care anvelopele de vară au avut un rol decisiv în acest accident, poliţia din Moldova ţine să amintească, că, în condiţii de zăpadă, polei şi gheaţă, până şi regulamentul rutier interzice circulaţia cu anvelope neconforme condiţiilor meteo, nemaivorbind de recomandările evidente de siguranţă.
0
12,050
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!