Un BMW, surprins cu 202 km/h de radarul poliţiei din Moldova lângă localitatea Măgdăceşti

18 Ianuarie 2023, 21:08
Redacţia PiataAuto.md
Poliţia din Moldova anunţă că radarul unui echipaj de-al său a surprins astăzi un BMW cu o viteză de 202 km/h, pe traseul M2 în apropiere de localitatea Măgdăceşti, într-o zonă limitată la 90 km/h. Doar acum în acest an în Măgdăceşti s-au produs câteva accidente grave pe trecerile de pietoni, unul din ele soldându-se cu decesul unui pieton.
Poliţia anunţă că la volanul BMW-ului era un şofer de 38 de ani, care a fost documentat şi sancţionat. Însă asta nu înseamnă că a rămas fără permis de conducere. I s-a aplicat amenda din intervalul maxim de 1500-1800 lei, care poate fi achitată în jumătate timp de 72 ore, adică 750-900 lei, sau circa 37-45 euro. Şi 5 puncte de penalizare. Şi atât. Şoferul a putut urca şi merge mai departe.

Şi asta pentru că parlamentul tergiversează adoptarea modificărilor legislative ce vizează înăsprirea pedepselor pentru depăşirea vitezei şi retragerea permisului pentru depăşire mai mare de 70 km/h. Acel proiect de lege a fost votat în prima lectură şi aşa şi stă prin coridoarele birocraţiei, în aşteptarea lecturii a 2-a, pentru a intra în vigoare.
0
8,980
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!