(VIDEO) Doi şoferi de camioane, încăpăţânaţi între ei la depăşire, dar amabili cu un Audi, căruia i-au permis să treacă între ei pe o autostradă din Polonia

22 Ianuarie 2023, 12:23
Redacţia PiataAuto.md
Depăşirile între camioane pot dura uneori o veşnicie, mai ales dacă între şoferul depăşit şi cel care depăşeşte se iscă o încăpăţânare în a nu-l lăsa pe celălalt în faţă. Camioanele sunt limitate la viteza maximă pe care o pot atinge, ea fiind înregistrată întotdeauna, şi mulţi şoferi merg cu sisteme de cruise-control activ pe autostrăzi, pentru că astfel consumul e mai mic, iar dacă un şofer merge cu 89 sau 90 km/h, atunci depăşirea din partea altui camion poate dura o veşnicie, mai ales dacă cel depăşit nu vrea să reducă temporar viteza, întrucât consideră că şi aşa avea o viteză decentă şi celălalt şofer nu avea motive să-l depăşească. O asemenea situaţie de încăpăţânare între doi şoferi de camioane, dar amabilă faţă de un al treilea şofer de Audi, a fost surprinsă de curând pe o autostradă din Polonia.
Depăşirea între cele două camioane era în toi, dar părea să dureze o veşnicie, şi la un moment dat cele două camioane păreau că ajung să se mişte cu viteză absolut egală, fără vreo perspectivă ca depăşirea să sfârşească prea curând. Atunci un Audi, care a ajuns camioanele din urmă, s-a poziţionat între cele două benzi, pentru a se face vizibil în oglinzile şoferilor de camioane.
La un moment dat, şoferul camionului din stânga s-a apropiat la maxim de partea stângă a benzii sale, iar cel din dreapta a ieşit un pic şi pe banda de urgenţă, făcându-i loc astfel şoferului de Audi să treacă între cele două camioane, dacă tot depăşirea avea să mai dureze.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
31,401
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!