(VIDEO) Un şofer de Lexus din Chişinău, surprins în manevre de neînţeles după ce a ratat ieşirea din sensul giratoriu

10 Ianuarie 2023, 08:43
Redacţia PiataAuto.md
Ce ar trebui să facem, în mod normal, dacă ratăm ieşirea corectă de pe sensul giratoriu şi am ieşit în altă direcţie? Probabil cei mai mulţi dintre noi vor spune să ne continuăm deplasarea până la prima ocazie de a întoarce regulamentar, să întoarcem, să revenim în intersecţia iniţială şi să ieşim în direcţia corectă. Un şofer al unui Lexus RX din Chişinău, însă, a acţionat într-un mod greu de înţeles pe bulevardul Iurii Gagarin din capitala Moldovei.
Acesta tocmai ieşise de pe sensul giratoriu, când, probabil şi-a dat seama că avea nevoie în altă direcţie. Ar fi putut merge încă vreo 300-400 metri până la următoarea intersecţie, unde există posibilitatea întoarcerii regulamentare, dar şoferul a virat brusc stânga pe fâşia amenajată pentru pietoni, care face legătură între trecerile de pietoni.
Maşina a mers, astfel, pe acel pavaj şi a ieşit pe celălalt sens de circulaţie, iar şoferului nu i-a păsat că acolo nu e un drum, ci efectiv e un trotuar şi treceri de pietoni. Totul s-a produs în după amiaza zilei de ieri şi a fost surprins de o cameră de bord a unei maşini de şcoală auto, instructorul fiind cel care a şi publicat imaginile. Vezi totul în video-ul de mai jos.

Sursa video: TikTok / Gheorghii Julei
0
2,028
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!