(VIDEO) Şoferul de Volvo XC90, care a spulberat o poartă metalică şi un gard la Sângerei, era în stare de ebrietate avansată

17 Februarie 2023, 14:29
Redacţia PiataAuto.md
Acum trei săptămâni, informam despre producerea unui accident grav la Sângerei, în care un Volvo XC90 a spulberat o poartă metalică şi un gard, maşina rămânând relativ integră şi protejându-i pe cei doi oameni de la bord, şoferul de 44 ani şi soţia sa, în vârstă de 31 de ani. Aceştia fuseseră preluaţi la spital, unde şoferului i s-au preluat şi probe biologice pentru a stabili eventuala alcoolemie. Într-un gest rar de continuitate în comunicare, poliţia a anunţat astăzi rezultatele acelui test. Şoferul era în stare de ebrietate avansată, având 2,91 g/l în sânge.
O asemenea concentraţie de alcool în sânge ar fi echivalentă cu aproximativ 1,46 mg/L în aerul expirat. Deci, indiferent care valoare o luăm drept reper, concluzia este că şoferul era într-o stare avansată de ebrietate, cu mult peste limita la care survine răspunderea penală şi a care dispare coordonarea coerentă a mişcărilor.
Prin urmare, pe acum acesta va fi cercetat penal pentru producerea unui accident cu vătămări corporale, în stare de ebrietate. La scurt timp după producerea accidentului, se aflase şi despre faptul că locatare casei căreia i-a fost distrusă poarta se afla, de fapt, în proximitatea locului de impact, şi a reuşit să se ferească în ultimul moment din faţa maşinii.
Vezi în video-ul de mai jos acel accident.
0
3,775
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!