Accident uriaş produs astăzi pe o autostradă din Ungaria, cu 5 camioane şi 37 de automobile

11 Martie 2023, 19:54
Redacţia PiataAuto.md
Un accident de proporţii uriaşe s-a produs astăzi pe autostrada M1 din Ungaria, la kilometrul 26, în apropiere de Budapesta, în jurul orei 14.25. Conform informaţiilor oferite de poliţia maghiară la această oră, în accident au fost implicate 5 camioane şi 37 de autoturisme, fiind răniţi 36 de oameni.
Motivul preliminar al accidentului ar fi o bizară furtună de praf, care a înrăutăţit brusc vizibilitatea. A urmat o coliziune în lanţ, atât de gravă încât trei camioane au blocat întreaga autostradă, unul din ele ajungând parţial cu capul tractor pe sensul opus de circulaţie. Au urmat alte autoturisme şi camioane care nu au văzut locul impactului suficient de repede şi nu au putut opri în timp util la viteza de autostradă pe care o aveau.
Poliţia şi salvatorii din Ungaria spun că 19 dintre vehiculele implicate în accident au ars. În accident au fost răniţi 36 de oameni în total, 13 dintre care sunt în stare gravă, iar 1 e în stare foarte gravă, medicii luptând pentru viaţa sa.
Până şi operaţiunile de salvare au fost îngreunate de furtuna de nisip care a continuat şi după producerea accidentului.
Din imagini se poate vedea că printre vehiculele implicate în accident există şi maşini înmatriculate în alte state, dar deocamdată nu sunt menţionate mai multe informaţii la acest capitol.
0
69,637
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!