(VIDEO) Când două dubiţe o iau simultan pe traiectorii neregulamentare, inevitabil se ajunge la o situaţie de accident

30 Martie 2023, 12:30
Redacţia PiataAuto.md
O situaţie bizară a fost surprinsă ieri pe strada Albişoara din Chişinău, când două dubiţe, un Ford şi un VW, au luat-o simultan pe traiectorii neregulamentare, şi s-au pomenit la un pas de accident, în care ar fi fost greu de identificat vinovatul. Din fericire, totul s-a sfârşit cu o frânare bruscă şi o evitare la milimetru a impactului.
Şoferul dubiţei Ford Transit circula pe banda stângă la în zona intersecţiei denivelate cu strada Ismail. La un moment dat, acea bandă are linie continuă şi e destinată doar virării la stânga. Şoferul a decis, însă, să meargă înainte de pe ea, fiind ulterior nevoit să evite şi indicatoarele.
Totodată, şoferul care mergea pe banda din mijloc, separată şi ea de o linie continuă şi destinată doar deplasării înainte, a decis brusc că ar vrea să întoarcă la stânga. Astfel, a ajuns în faţa dubiţei Ford, care a fost nevoită să frâneze brusc pentru a evita impactul.
Din ferire, accidentul nu s-a produs, dar toată situaţia ar trebui să servească drept lecţie, cel puţin pentru cei doi şoferi care circulau pe traiectorii neregulamentare în acest caz. Vezi totul în video-ul de mai jos.

Sursa video: Telegram / StopHam Moldova
0
3,798
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!