(VIDEO) Pedeapsă imediată, aplicată de poliţia din Moldova unui şofer care taie intenţionat colţul altuia în trafic, după ce comite o încălcare

28 Martie 2023, 09:17
Redacţia PiataAuto.md
Când se produc anumite situaţii de trafic marcare de tupeu, mulţi ne întrebăm unde e poliţia să vadă imediat situaţia şi să acţioneze prompt. Dar uneori până şi în Moldova se întâmplă ca un echipaj de poliţie să se afle exact în locul potrivit, la timpul potrivit, şi să acţioneze imediat. O situaţie surprinsă de o cameră de bord acum două seri indică exact o asemenea pedeapsă imediată, livrată de poliţia din Chişinău.
Totul s-a produs la intersecţia străzii Bucureşti şi Ismail, acolo unde există trei benzi până la intersecţie, cea din stânga fiind destinată exclusiv virării la stânga. Şoferul unei Honda, însă, a decis să meargă înainte, ignorând indicatorul de deplasare pe benzi. Însă o încălcare de trafic n-a fost suficientă, aşa că acesta, iritat că autorul filmării nu i-a permis din prima să treacă în faţa sa, i-a tăiat intenţionat colţul, impunându-l pe şoferul de alături să ia dreapta pentru a evita impactul.
Ceva mai încolo, însă, un echipaj de poliţie a fost martor la toată situaţia şi l-a oprit imediat pe şoferul de Honda, pentru a-i aplica amenda. Nu ştim dacă a fost aplicată o singură amendă sau două, pentru ambele încălcări, dar e cert că şoferul de Honda a plecat cu cel puţin un proces verbal de la faţa locului.
Vezi toată situaţia în video-ul de mai jos.

Sursa video: Telegram / StopHam Moldova
0
7,458
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!