(VIDEO) Un youtuber din SUA şi-a supus Tesla unui test de durabilitate, ajungând să o conducă cu susul în jos pe roţi imense

16 Martie 2023, 12:07
Redacţia PiataAuto.md
Un youtuber din SUA, care s-a făcut cunoscut prin felul în care şi-a tot supus testelor de rezistenţă maşinile sale, de la o Toyota Hilux până la un Mercedes G-Class, a făcut acum un test bizar de durabilitate şi cu o Tesla Model 3.
Maşina a fost supusă unor încercări deocheate, unele oarecum logice, precum închiderea repetată a uşilor în mare viteză, iar altele de-a dreptul absurde, precum înaintarea cu un blocaj la una din roţi.
Acesta tachinează pe alocuri însăşi ideea de a deţine o maşină electrică, folosind unele aluzii mai fine sau altele mai clişeice, precum încărcarea Teslei cu un generator, care scotea şi fum negru.
Apoi, se ajunge şi la tăierea banchetei spate cu motoferăstrăul, pentru a-i vedea conţinutul intern.
Iar apogeul e dat de montarea unor roţi metalice subţiri, dar de diametru imens, care-i permit Teslei să înainteze într-un mod bizar.
Apoi maşina a fost întoarsă cu susul în jos, iar graţie diametrului mare al roţilor, a putut să nu atingă pământul cu acoperişul său şi să încerce a se mişca în această poziţie. Sigur, în acest caz, pentru a se mişca înainte, a trebuit cuplat marşarierul, iar experimentul a reuşit până la urmă, deşi dădea senzaţii de ameţeală celui de la volan.
Dar, într-un final, Tesla tot a ajuns să fie distrusă, fără vreo concluzie prea ştiinţifică.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
3,834
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!