(VIDEO) Cum arată şi cum sună o concentraţie superbă de hypercar-uri la o întrunire închisă de pasionaţi din SUA

26 Aprilie 2023, 19:33
Redacţia PiataAuto.md
Atunci când ajungi să deţii un hypercar, sau măcar un supercar, e păcat să-i exploatezi performanţa doar pe drumuri aglomerate de oraş, unde eşti la fel de rapid ca un Fiat Panda şi uneori nu e suficient nici să ieşi puţin în afara lui. Road trip-urile lui sau ieşirile condimentate pe circuite sportive sunt de obicei soluţia preferată, dar cineva s-a gândit cum ar arăta o întrunire de vis, pe care şi-ar dori-o mulţi proprietari de hypercar-uri.
Aşa a apărut un eveniment numit Hypercar Invitational, despre care ştie foarte puţină lume, pentru că e un eveniment închis, la care, ca să fii invitat, trebuie să fii proprietar de hypercar-uri, în esenţă, sau cel puţin să fii considerat un colecţionar de maşini performante, cu bun gust. Au existat 4 asemenea ediţii organizate până acum, ultima având loc în 2022, iar următoarea e programată pentru noiembrie 2023. Imaginile de la evenimentul din 2022 au fost publicate abia acum, însă, datorită incursiunii unui creator video la acest eveniment.
Şi adevărul e că, pe cât de elitist evenimentul din cauza accesului închis, cu condiţia de a avea un hypercar, pe atât de fabulos e, dacă-l priveşti din perspectiva unui pasionat de maşini şi apreciezi hypercar-urile din prima performanţei de care sunt capabile şi a pasiunii inginereşti puse în ele.
Şi asta pentru că o asemenea concentraţie superbă de hypercar-uri pe kilometru pătrat, care nu doar să fie expuse static, dar să fie conduse şi turate, e o raritate absolută.
Cam toate maşinile superbe care-ţi vin în mine şi care se produc, s-au produs recent, sau se vor produce în curând, pot fi văzute în video-ul de mai jos. Zicem şi despre cele ce se vor produce în curând, pentru că acest eveniment închis e folosit în ultimul timp şi de către producătorii de hipercar-uri, aceştia venind astfel cumva la întâlniri directe cu clienţii lor din lumea reală.
Video-ul de mai jos, deci, ne fură într-o lume aparte, a performanţei sublime, şi a unor maşini care reprezintă vârful ingineriei. E suficient să ne imaginăm cum vom privi peste 30 de ani aceste maşini şi cum vom vorbi despre ele ca despre nişte legende, la fel cum vorbim azi de Ferrari F40, Testarossa, sau Lamborghini Miura. Ei bine, putem considera că de acolo, din viitor, cineva ne-a dat şansa să privim acum din nou la aceste maşini la timpul prezent, bucurându-ne că facem parte din aceeaşi epocă cu ele.
Vezi totul mai jos, neapărat cu sunet.
0
1,058
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!