(VIDEO) O Dacia Logan, la un pas de a spulbera doi pietoni pe o trecere, trecând pe lângă ei la roşu în Chişinău

26 Aprilie 2023, 08:31
Redacţia PiataAuto.md
De multe ori, se consideră că trecerile de pietoni semaforizate sunt mai sigure, pentru că impun şoferii să oprească la culoarea roşie, fără a mai miza pe oprirea acestora de fiecare dată când apare un pieton să traverseze. Dar, un video surprins aseară de o cameră de bord pe strada Albişoara din Chişinău arată că în Moldova uneori nici semaforul nu e garanţia unei treceri sigure şi oricum nu strică să priveşti la drum, ca să nu te pomeneşti accidentat de un şofer, precum cel din situaţia de aseară.
Acesta conducea o Dacia Logan, iar semaforul din faţa sa, de la intersecţia cu strada Puşkin, se schimbase în roşu la secunda 48 din timpul imprimat de camera de bord. Cei doi pietoni erau gata să treacă la secunda 52-53, însă din fericire au văzut că Dacia continua să vină fără prea mare intenţie de a opri spre ei, ca şi cum semaforul ar fi fost verde. La secunde 53-54, deci după 5-6 secunde de când ardea roşu, şoferul de Dacia trece la roşu ocolind pietonii cu tupeu, fără a opri însă.
Din fericire, totul s-a trecut fără vreun accident aseară, însă o diferenţă de 1-2 secunde putea aduce un cu totul alt deznodământ. Vezi totul în video-ul de mai jos.

Sursa video: Facebook / grupul GBM.Online
0
1,008
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!