(VIDEO) Pedeapsă imediată din partea poliţiei pentru un tânăr care a încercat să facă drift pe toată lăţimea străzii în Chişinău

15 Aprilie 2023, 14:27
Redacţia PiataAuto.md
Tinereţea poate fi zvăpăiată uneori, doar că ideea de a face drift pe toată lăţimea unei străzi publice, cu 6 benzi, cu o linie dublă la mijloc şi cu o trecere de pietoni alături comportă în sine şi un pericol pentru cei din jur, pietoni şi maşini. După ce a făcut asta, un tânăr din Chişinău s-a pomenit şi cu maşina de poliţie exact lângă el, care l-a şi tras pe dreapta pentru a-l amenda.
Tânărul se pare că a împrumutat maşina prietenului său, care l-a şi rugat să iasă din ea imediat ce a oprit. De asemenea, şoferul care a vrut să facă drift n-a ţinut cont nici de faptul că maşina e cu tracţiune faţă şi, în esenţă, nu poate face drift în formula clasică. Iar după o o jumătate de rotire pe stradă, a dat faţă în faţă cu Dacia Duster a poliţiei.
Distracţia s-a terminat repede, deci. E bine că ea a sfârşit la intervenţia maşinii de poliţie, şi nu într-o altă maşină accidentată sau trecători din preajmă.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
3,014
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!