Şoferul care a lăsat-o fără picioare pe Marcela Paladi în accidentul de pe viaductul din Chişinău a fost condamnat la închisoare, parţial cu executare, parţial cu suspendare

3 Mai 2023, 13:58
Redacţia PiataAuto.md
Şoferul care a lăsat-o fără picioare pe Marcela Paladi în accidentul din februarie 2023 de pe viaductul din Chişinău şi-a aflat astăzi sentinţa, pronunţată de instanţa de judecată. Magistraţii au decis să-i aplice în total 3 ani şi 6 luni de închisoare, dintre care 2 ani cu executare în penitenciar de tip deschis, iar încă 1 an şi 6 luni cu suspendare. Cu alte cuvinte, şoferul va trebui să petreacă 2 ani în închisoare, după care pedeapsa rămasă de 1 an şi 6 luni va fi cu suspendare, el urmând a fi în libertate, pe un termen de probă de 3 ani.
Pe lângă asta, verdictul instanţei presupune anularea dreptului de a conduce vehicule şi obligarea şoferului de a achita 1 milion de lei (cca 50 mii euro) drept prejudiciu biologic şi încă 1 milion de lei drept prejudiciu moral.
Verdictul pronunţat astăzi este cel al instanţei de fond. Teoretic, acesta poate fi contestat la Curtea de Apel. Dacă în termen de 15 zile nu va fi depus un un recurs, atunci verdictul devine final şi nu mai poate fi supus nici unei căi de atac.
0
4,567
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!