Accident cutremurător la Ghidighici, o mamă şi un copil şi-au pierdut viaţa, după ce maşina lor a fost lovită de un BMW, condus de şofer în stare de ebrietate

10 Iunie 2023, 09:08
Redacţia PiataAuto.md
Un accident cutremurător, care a luat vieţi omeneşti, s-a produs astă noapte la intrarea în comuna Ghidighici din componenţa municipiului Chişinău. A avut loc un impact frontal la viteză mare între un BMW şi o Skoda, în urmă accidentului Skoda ajungând în canalul de scurgere de pe marginea drumului, răsturnându-se.
În Skoda se aflau patru oameni, doi adulţi şi doi copii. Din păcate, mama de 32 de ani, pasageră în maşină, şi copilul de 7 luni, au decedat în urma accidentului crunt. Bărbatul, care era la volan, şi celălalt copil, de 4 ani, au fost răniţi grav, fiind preluaţi de medici şi transportaţi la spital.
Şoferul din BMW era într-o stare vizibilă de ebrietate, spun martorii, iar poliţia ne-a informat că l-a supus etilotestului la locul accidentului şi starea de ebrietate a acestuia s-a confirmat. Acesta are 34 de ani şi a fost reţinut pe loc de poliţie, pentru 72 ore.
E cu siguranţă unul din cele mai grave şi mai revoltătoare accidente produse în anul 2023! Un şofer beat, în goana sa iresponsabilă, a ucis la propriu o tânără de 32 de ani şi un copil, de doar 7 luni, rănind alţi doi oameni şi distrugând o familie, care circula regulamentar cu maşina!
0
5,727
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!