Mansory revine la ceea ce ştie să facă mai bine şi lansează cel mai urât Lamborghini Urus pe care-l putea concepe cineva

1 Iulie 2023, 12:39
Redacţia PiataAuto.md
Mansory a tot lansat modele oribil de lucioase şi exhibiţioniste ani la rând, încât reuşise se devină sinonimul unei maşini opulente până la derizoriu, iar să spui despre o maşină că „arată ca un Mansory” era unul din cele mai triste verdicte pe care putea-i să-l dai. Apoi, au urmat câteva lansări un pic mai discrete pe dinafară, care aveau opulenţă, dar nu mai erau la fel de ţipătoare, iar unele chiar arătau foarte bine. Lumea auto aproape că a crezut că Mansory şi-a schimbat filosofia şi a apucat-o pe o cale a frumosului. Dar frumosul n-a ţinut mult, pentru că acum cei de la Mansory au revenit la ceea ce ştiu ei să facă cel mai bine, adică maşini derizorii, şi au lansat cel mai urât Lamborghini pe care-l putea concepe cineva.
Acest Lamborghini auriu, pe nume Venatus, a apărut într-o asemenea nuanţă şi interpretare doar ca să se asorteze cu jantele noi, create acum de Mansory, de care aceştia sunt foarte mândri. Sunt nişte jante aurii, cu o suprafaţă acoperită mare şi spiţe aproape inexistente, în stil Maybach, dar unii le-ar putea confunda şi cu nişte capace de plastic. Şi dacă tot jantele sunt auriu, cei de la Mansory au luat la bază un kit mai de demult pe care-l aveau pentru şi l-au mai ciopârţit un pic, creând această hidoşenie.
Toată capota e plină de branhii, la fel ca şi aripile faţă. Bara de protecţie e o acumulare de zeci de linii şi planuri, ce par unele încleiate peste altele. Şi, desigur, totul e aurit.
La fel de aurită şi de hidoasă e şi partea posterioară a maşinii, unde aproape că nu se mai văd ţevile de eşapament dintre striaţiile masive ale barei de protecţie.
La final, s-a obţinut o maşină complet aurită, de jur împrejur, inclusiv în zona plasticelor inferioare, care sunt la fel de aurite acum. Aur, aur, aur — strică maşina asta de la o poştă şi pare croită special pentru cei ce au toalete din aur în casele lor.
Lamborghini mai spune că maşina are putere crescută până la 900 CP, şi că poate atinge 323 km/h, dar asta nici nu mai contează, pentru că nu va conta cu siguranţă nici pentru viitorii cumpărători ai acestei maşini.
0
12,338
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!