Ideea neinspirată de a vira stânga în faţa unui autocar, fără a-i acorda prioritate, a provocat un accident grav lângă vama Leuşeni-Albiţa

1 August 2023, 08:40
Redacţia PiataAuto.md
Un accident grav s-a produs ieri pe traseul M1 din Moldova, în apropiere de vama Leuşeni-Albiţa, după ce o şoferiţă de 28 de ani a decis să vireze brusc stânga în faţa unui autobuz care venea din direcţie opusă, fără a-i acorda prioritate, doar pentru a intra într-un spaţiu de parcare situat pe partea opusă. Autocarul cu pasageri nu a avut nicio şansă să oprească în timp util şi a lovit din plin VW-ul ce virase în faţa sa, autobuzul mai lovind şi un alt Ford Mondeo din preajmă.
Cel mai mult au avut de suferit şoferiţa din VW şi pasagera sa, în vârstă de 69 de ani, care ar fi suferit mai multe fracturi. Ambele femei din VW au fost preluate de urgenţă de medici şi transportate la spitalul din Hânceşti.
Din fericire, din autocarul cu pasageri nu a avut de suferit grav nimeni. A scăpat nevătămat şi şoferul Fordului. Pagubele provocate celor 3 vehicule sunt majore, însă. VW-ul, cel mai probabil, va fi declarat daună totală, iar reparaţia autocarului va genera o factură uriaşă.
0
1,554
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!