(VIDEO) Momentul în care un viitor şofer este respins la examenul auto, surprins de o cameră de bord în Chişinău, iar examinatorul pare să aibă dreptate

24 August 2023, 10:33
Redacţia PiataAuto.md
O situaţie curioasă a fost surprinsă ieri de o cameră de bord pe o stradă din Chişinău, în momentul în care un viitor şofer a ajuns să fie respins pe loc, cu aplicarea frânei la maxim de examinator.
Şoferul înainta cu maşina în care avea loc examenul pe un drum cu două benzi pe sens. Banda dreaptă era ocupată de camioane cu betoniere care aşteptau livrarea la şantierul de alături, iar zona opririi acestora era semnalizată prin indicatoare de atenţionare şi ocolire, fapt care e destul de rar în Chişinău. Aceste indicatoare temporare erau poziţionate aproape de linia întreruptă ce separă cele două benzi ale unui sens, dar lăsau loc de o bandă completă.
Viitorul şofer, care susţinea examenul în acel moment, a aprins indicatorul stânga, e redus un pic viteza, dar a ieşit spre contrasens, trecând cu maşina peste linia dublă, şi asta chiar dacă din faţă, pe contrasens, veneau maşini. În primul rând, maşina sa încăpea pe banda proprie, fără nevoia de a ieşi pe contrasens. Dar, chiar dacă ar fi fost un obstacol care trebuia ocolit, acesta trebuia să se asigure că nu creează o situaţie de accident cu vehiculele ce circulau regulamentar din sens opus. Însă, în felul în care a făcut el manevra, s-a ales cu frâna apăsată la maxim de examinator şi cu ştampila RESPINS la examenul de ieri.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
104,698
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!