(VIDEO) O ambulanţă trece şi alţi doi şoferi se grăbesc să profite din urma ei, ignorând 3 mame cu copii pe trecerea de pietoni

26 Septembrie 2023, 08:07
Redacţia PiataAuto.md
Unele situaţii de trafic sunt greu de explicat prin prisma vreunei motivaţii, pentru că pericolul generat e prea mare, iar eventuale beneficii sunt aproape inexistente. Şi probabil toţi am văzut vreodată prin traficul din părţile noastre câte o ambulanţă care-şi croieşte drum prin trafic, iar în spatele ei se găsesc şoferi care vor să beneficieze de acelaşi coridor, de parcă ar avea şi ei girofar. Ei bine, o situaţie surprinsă ieri şi trimisă la redacţie de un vizitator pare să indice o asemenea intenţie din partea a doi şoferi, care să grăbesc atât de mult să stea în spatele ambulanţei, deşi nici măcar nu e trafic aglomerat, încât ignoră total 3 mame cu 3 copii pe trecerea de pietoni.
Totul se întâmplă la intersecţia străzilor Eugen Coca şi Ion Creangă. Semaforul de pe Coca ar deja culoarea verde, când se aude ambulanţa. Pietonii şi şoferii opresc şi-i permit acesteia să treacă, iar după asta pietonii încep a trece la verde. Sunt 6 la număr, 3 mame şi 3 copii mici. Însă doi dintre şoferi, din părţi opuse ale străzii Coca, se grăbesc inexplicabil.
Primul din ei, un Mercedes, trece când pietonii păşesc deja pe carosabil, grăbindu-se să treacă şi înaintea maşinilor din faţa sa. Cel de-al doilea, însă, efectiv ocoleşte pietonii şi se strecoară printre mamele cu copii, fără vreo intenţie de a face ceea ce-i cere regulamentul de circulaţie rutieră — să oprească şi să le acorde prioritate.
Din fericire, de această dată nimeni n-a fost rănit. Dar, totuşi, situaţie reflectă o atitudine în trafic, care azi se lasă doar cu tupeu, iar mâine se poată lăsa şi cu o tragedie.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
3,813
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!