(VIDEO) Un cascador rus a vrut să sară cu o Lada Niva între două clădiri, dar maşina n-a prins viteza necesară şi a căzut între ele

2 Septembrie 2023, 11:56
Redacţia PiataAuto.md
Un cascador rus, pe nume Evgheni Cebotarev, cunoscut pentru zeci de trucuri şi cascadorii făcute cu tot soiul de maşini şi alte vehicule în mişcare, a avut parte de o cascadorie nereuşită după ce a încercat, la 29 august, să sară cu o Lada Niva de pe o clădire cu 4 etaje pe alta, la fel de înaltă, în Osetia.
Cascadorul a făcut ceva calcule şi a amplasat două trambuline, una în pantă iniţial pentru a ajuta Niva să accelereze, iar altă în rampă, pentru a-i imprima mişcarea parabolică. Acesta îşi făcea griji că Niva nu va reuşi să accelereze încă înainte de cascadoria propriu-zisă. Şi maşina a eşuat, într-adevăr, în a prinde viteza dorită, dar în mare parte nu din cauza motorului, ci a suspensiei, care a făcut-o să salte imediat ce e ieşit de pe pantă de pornire. Odată ce maşina a săltat de câteva ori, ea n-a mai avut aderenţa necesară şi n-a prins viteza potrivită.
În rezultat, Niva a ajuns să decoleze de pe trambulină cu viteză prea mică între cele două edificii, şi a lovit din plin ce-a de-a doua clădire, după care a căzut între ele, de la circa 15 metri înălţime.
Impresionant, dar cascadorul n-a fost rănit şi a putut ieşi din maşină de unul singur după această căzătură.
Autorităţile din Osetia spun că vor să-l amendeze cu până la 500 mii ruble acum pentru acest salt, amendă echivalentă cam cu vreo 5.000 dolari.
Vezi toată cascadoria nereuşită mai jos.
0
21,629
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!