(VIDEO) Podul în reparaţie de pe strada Mihai Viteazul din Chişinău a fost o sursă de anvelope tăiate în ultimele zile

20 Noiembrie 2023, 09:31
Redacţia PiataAuto.md
Podul de la strada Mihai Viteazul din Chişinău are deja nenumărate luni de când se află în reparaţie, iar toată circulaţia se desfăşoară doar pe jumătate din acesta. Totuşi, şi această jumătate e în continuă deteriorare, iar în acest week-end unul din elementele metalice dintre două plăci ale podului s-a decopertat de asfalt şi de propria sa structură exterioară şi a devenit o adevărată lamă de tăiat anvelope.
Încă de vineri seara maşinile care aveau ghinionul să treacă prin acel loc s-au pomenit cu cauciucurile tăiate, toate ajungând să oprească în benzinăria de după pod, formându-se grupul de automobile care au avut de pătimit.
Din păcate, pe parcursul următoarele zile nimeni din muncitorii la pod sau autorităţi n-au răspuns la solicitările şoferilor care au reclamat prezenţa pericolului, iar aceştia au iniţiat deja o campania de a găsi un aparat de sudat, cu intenţia de a suda o placă metalică peste acea zonă problematică.
Într-un final, aparatul de sudat nu a fost găsit, şi tot şoferii păgubiţi, tot mai mulţi la număr, au fost cei care au amenajat un indicator exact peste zona problematică, mutându-l pe cel ce separă sensurile spre stânga, astfel încât fluxul de trafic să fie uşor deviat în acea zonă şi să ocolească groapa. Toate astea, însă, au fost acţiuni de iniţiativă civică, nu vreo acţiunile coordonată a autorităţilor municipale sau antreprenorului care repară acest pod.
Vezi în video-ul de mai jos cum arăta unul din primele grupuri de automobile care s-au ales cu anvelopele tăiate pe acest pod.

Sursa foto/video: Telegram / automobil_md
0
3,606
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!