(VIDEO) Poliţia din Chişinău anunţă că a identificat şi documentat pentru condus agresiv şoferul unei maşini care a fost la un pas de a intra într-o ambulanţă

23 Noiembrie 2023, 12:11
Redacţia PiataAuto.md
Ieri seară în mediul online au apărut imagini surprinse de o cameră de bord în seara de 21 noiembrie, pe bulevardul Dacia din Chişinău, în care şoferul unei maşini ce pare a fi un Opel Corsa OPC, a fost la un pas de a intra într-o ambulanţă cu girofar, apoi şi în alte maşini, după ce a încercat să depăşească ambulanţa. Azi poliţia anunţă că l-a identificat pe şofer şi l-a documentat pentru condus agresiv, încălcare rutieră care prevede una din cele mai dure pedepse.
Amenda pentru această încălcare nu e foarte mare, de doar 2.000 lei sau circa 105 euro, însă aceeaşi încălcare mai prevede şi metode alternative pentru situaţii mai grave precum cea surprinsă în video, în care şoferul poate primi o sentinţă cu muncă în folosul comunităţii de la 20 la 40 de ore sau chiar arest administrativ de la 3 la 15 zile. În toate cazurile şoferul trebuie să se aleagă şi cu privarea dreptului de a mai conduce automobile pe un termen de la 6 la 12 luni.
În acest caz, poliţia a documentat fapta şi a înaintat-o instanţei de judecată, pentru ca aceasta din urmă să ia decizia exactă despre pedeapsa ce urmează a fi aplicată şoferului.
Poliţia mai anunţă că şoferul are doar 19 ani şi are deja 8 puncte de penalizare acumulate din alte încălcări recente din trafic.
Vezi situaţia surprinsă de camera de bord în video-ul de mai jos.

Sursa video: Telegram / cx_md
0
1,096
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!