Prima pagină  »  Ştiri  »  General Motors vinde marca Hummer!
24 IUNIE 2008, 14:11
1,852
0
General Motors vinde marca Hummer!
De Ilie Toma
1
E clar, lucrurile nu merg prea bine pentru industria auto americana. Preturile galopante la petrol pun in pericol viitorul acesteia, odata ce americanii, cei care in mod traditional preferau SUV-urile mari, cu motoare imense si consumuri la fel de mari, acum se orienteaza in masa catre automobile mici si econome.

Acum cateva saptamani General Motors, cel mai mare producator american, a declarat ca va recurge la restructurari majore in politica sa, inclusiv in privinta modelelor produse. Acum s-a anuntat ca General Motors a angajat compania financiara Citibank pentru asistenta in vanzarea marcii Hummer.

Acest fapt demonstreaza cu siguranta planurile americanilor de la General Motors de a vinde Hummer. Din cauza preturilor mari la carburant, care in SUA au depasit pentru prima data in istorie nivelul de 4 dolari pentru un galon (3,98 litri), Hummer trece printr-o perioada foarte grea - in luna mai, spre exemplu, vanzarile marcii au scazut tocmai cu 62%! La nivel de primele 5 luni ale anului 2008, vanzarile au scazut cu 36% comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!