Prima pagină  »  Ştiri  »  Un nou model condimentat de la italieni: Maserati Quattroporte Sport GTS
22 DECEMBRIE 2008, 13:54
1,571
0
Un nou model condimentat de la italieni: Maserati Quattroporte Sport GTS
De Ilie Toma
1
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
E rapid si luxos si vine din tara unde predilectia pentru arta si frumos curge in vinele fiecaruia... Noul Maserati Quattroporte Sport GT S duce mai departe imaginatia despre un sedan luxos de inalta performanta, care si asa fusese atinsa prin versiunile anterioare din gama Quattroporte. Simbolurile GTS inscriptionate pe masina vor insemna o expresie ultima a sportivitatii, izvorata dint-un motor V8 de 4.7 litri, care dezvolta o putere de 439 CP.

Nu a trecut foarte mult timp de cand italienii prezentau Quattroporte S, versiunea “nebuna” a lui Quattroporte, iar acum in patria marilor maestri renascentisti, s-a decis ca se poate si mai mult. Pe langa herghelia de 439 de cai de sub capota, italienii au mai creat un soft de management al cutiei de viteze care ar trebui sa adauge un mare plus de sportivitate si placere in condus noului Quattroporte GTS. De asemenea, a fost modificata suspensia pentru un comportament si mai fix, a fost micsorata garda la sol, si a fost revizuit sistemul de evacuare, prin adaugarea unor valve pneumatice, care vor crea sunetul iadului dezlantuit pe strazi.

Pentru adevaratii cunoscatori ai micilor detalii, italienii au creat si mici elemente de exterior, care vor deosebi noul model de top de “celelalte” Quattroporte. Unul din ele se refera la noua grila frontala concava, vopsita in negru, cu sigla Maserati montata pe ea, care, la randul ei, este intersectata de o linie rosie discreta (detaliu comun pentru toate modelele sport Maserati). Au fost create si noi faruri, in finisare metalic-titanium, iar pe caroserie au fost adaugare insertii de negru pe mai multe din piese.

Noul Quattroporte Sport GTS va fi prezentat publicului in ianuarie la Salonul Auto de la Detroit. Locatia americana a fost aleasa pentru a celebra 70 de ani de la prima victorie Maserati la cursa americana Indianapolis 500, in 1939.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!