Prima pagină  »  Ştiri  »  Citroen ne prezinta la Geneva Citroen DS Concept
23 FEBRUARIE 2009, 09:53
1,952
0
Citroen ne prezinta la Geneva Citroen DS Concept
De Redactia PiataAuto.md
1
La salonul auto de la Geneva isi va face debutul un nou concept-car de la Citroen. Acesta va fi expus sub numele Citroen DS (Different Spirit) Inside. Din nume putem observa tendinta companiei franceze, una diferita decat cea anterioara, ce isi propune lansarea unui model nou la fiecare 6 luni in urmatorii 3 ani si o relatie noua fata de clientii sai. Acestia se vor bucura de o atentie sporita, datorata modificarii site-urilor web ale grupului, programul reinnoit de deservire a masinilor in utilizare s.a.

Citroen DS Inside este un concept car, primul din gama DS, fiind in totalitate proiectat de catre echipa de design-eri condus de englezul Mark Lloyd. DS Inside este caracterizat de catre prezenta sa vizuala puternica, de stilul seducator, care imbina in sine tot ce este mai bun la Citroen - creativitatea, design-ul inteligent si calitatea.

Din acest concept vor rezulta o serie de modele, incepand cu anul 2010, cand va fi lansat DS3, ca ulterior sa fie lansat DS4, si DS5, modele care se vor a fi ocupante ale segmentului premium in clasele de masini mici, mijlocii si mari.

La stand-ul Citroen de la Geneva va fi expus publicului si spatiosul si stilatul C3 Picasso, ale carui vanzari europene vor porni deja din aprilie 2009. Vizitatorii vor avea ocazia sa admire si extravagantul concept Citroen C-Cactus, care este unul indreptat spre reducerea poluarii mediului inconjurator, in care compania isi pune mari sperante pentru a-l face un automobil de serie. Va mai fi expus si Citroen GT, derivat din modelul prezent la consola de joc Play Station.

Reprezentantii Citroen au declarat: „In aceste timpuri grele, cand multi producatori anuleaza sau stagneaza multe proiecte, ne bucuram ca Citroen continua sa se dezvolte si sa priveasca optimist in viitor. Stand-ul nostru de la Geneva va arata lumii ce urmeza sa vedem in viitor, dar si modelele actuale reinnoite care continua sa fie pretuite de catre cumparatori”.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!