Prima pagină  »  Ştiri  »  Noul Volkswagen Scirocco R va fi prezentat pe Nurburgring
20 MAI 2009, 19:06
1,404
0
Noul Volkswagen Scirocco R va fi prezentat pe Nurburgring
De Redactia PiataAuto.md
0
GALERIE FOTO (9 IMAGINI)
La numai un an de la lansarea pe piata a lui Scirocco generatia a treia, Volkswagen va prezenta cea mai puternica versiune a acestuia, in cadrul unei festivitati de prezentare ce va avea loc pe circuitul Nurburgring - chiar inainte ca sa inceapa cursa de 24 ore, in cadrul careia Volkswagen va participa cu 5 bolizi Scirocco GT 24 (vezi rubrica Sporturi cu Motor).

Noua versiune se numeste Volkswagen Scirocco R si va fi echipata cu un propulsor cu 4 cilindri, de 2.0 litri TSI, care va produce 265 cai putere si un cuplu maxim de 350 Nm. Aceasta putere imensa, pentru un automobil de dimensiunile lui Scirocco R, va fi ’’eliberata’’ inteligent pe asfalt de catre diferentialul XDS.
La exterior, Scirocco R a preluat elementele cheie de pe versiunea de curse Scirocco GT24, si anume gurile de aer de dimensiuni mari din bara de protectie fata, care au drept scop o mai buna racire a propulsorului si a sistemului de franare, cat si spoiler-ul fata integrat. In partea spate la fel au fost aduse schimbari, care in primul rand sunt subliniate de spoiler-ul amplasat pe acoperis si de diferentialul de aer ce adaposteste prin parti tevile cromate ale esapamentului. Cat priveste partea laterala, sportivitatea lui Scirocco R este sugerata de pragurile dinamice si de discurile de 18 inch ’’Talladega’’, ce au fost special elaborate pentru noua versiune Volkswagen Scirocco R.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!