Prima pagină  »  Ştiri  »  VW Passat primeste o versiune noua – R Line
20 MAI 2009, 15:55
1,440
0
VW Passat primeste o versiune noua – R Line
De Redactia PiataAuto.md
0
GALERIE FOTO (2 IMAGINI)
Compania Volkswagen a reorganizat gama de versiuni sedan si wagon pentru modelul Passat, adaugand o noua versiune R Line. Astfel, daca pana acum versiunile Passat erau – S, Highline, Sport si SEL, acum acestea vor fi S, R Line si Highline. Versiunile BlueMotion vor fi disponibile in continuare pentru modele Passat mai econome, iar R36 va ramane ca si inainte versiunea de top al gamei.

Versiunea R Line se bazeaza pe cea S, insa ofera mai multe functii si posibilitati. La exterior, R Line este recunoscut datorita discurilor de 17 inch ’’Monte Carlo’’, cat si datorita kit-ului aerodinamic ce consta din spoiler fata, praguri laterale si grila radiatorului cromata. La interior mai este oferit cruise control-ul, scaune fata mai sportive, conditioner Climatic si sistem audio cu MP3 player. Siguranta este asigurata de ABS, ESP, dar si de airbag-urile frontale si laterale.
Ca si pe versiunea S, pentru R Line vor fi oferite doua propulsoare pe benzina (primul 1.4 TSI si 120 cai putere, iar al doilea 1.8 TSI ce dizvolta 160 cai putere) si doua diesel cu sistem common rail (ambele de 2.0 litri TDI, cu o putere de 110, respectiv 140 cai putere). Propulsoarele pe benzina sunt cuplate la o cutie de viteze cu 6 trepte manuala, iar cele diesel la una automata DSG la fel cu 6 trepte.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!