Prima pagină  »  Ştiri  »  Noul Rolls Royce Ghost va oferi o tinuta de drum impecabila
11 IUNIE 2009, 16:28
1,497
0
Noul Rolls Royce Ghost va oferi o tinuta de drum impecabila
De Redactia PiataAuto.md
0
Chiar daca foarte multi dintre noi nu au nici un dubiu ca automobilele Rolls Royce sunt printre cele mai exclusiviste din lume, respectiv – confortabile, moderne si cu o tinuta de drum impecabila, totusi, producatorul britanic tine sa-i asigure pe viitorii clienti ai modelului Ghost, cat si pe cei ce viseaza la unul, ca acesta va avea o tinuta de drum excelenta ce nu va incurca in nici intr-un fel confortului pasagerilor sai VIP.

Aceasta tinuta se datoreaza in primul rand sasiul ultra-modern ce utilizeaza o suspensie pneumatica inteligenta, dar si axelor fata/spate de tip multi link. Fiind elaborat ca un tot intreg, fiecare din sistemele de manevrabilitate si dinamica au fost concepute sa conlucreze intr-o armonie absoluta. Sisteme ca Active Roll Stabilisation si Variable Damping Control opereaza in acelasi moment fara ca conducatorul sau pasagerii macar sa-si dea seama, astfel asigurandu-se ocupantilor cel mai inalt nivel de confort, si ca rotile mentin un contact optim cu suprafata de drum, chiar si in cazul celor accidentate.

Ca sa va dati seama cat de moderne sunt aceste sisteme, se poate da exemplul suspensiei pneumatice...Aceasta este atat de sensibila, incat poate detecta si cele mai minore schimbari, astfel, daca singurul pasager de pe locul din spate se va muta pe alta parte a randului, suspensia va detecta aceasta schimbare si se va seta automat, pentru a fi cat mai eficienta. Plus la aceasta, calculatorul de la bordul masinii analizeaza continuu datele parvenite de la numarul mare de senzori, iar in asa mod, numai amortizoarele calculeaza solicitarea individuala a fiecaruia din acestia la fiecare 2.5 milisecunde. Acest fapt asigura nu doar un confort perfect, dar o manevrabilitate precisa, cat si o dinamica de invidiat. Suspensia pneumatica mai permite in caz de necesitate si posibilitatea de a mari si de a scadea garda la sol al automobilului cu 25 mm pentru a usura accesul la interior, sau pentru a circula pe suprafete de drum accidentate.

Productia noului model va incepe in a doua jumatate a anului 2009... Ca si toate modelele Rolls Royce, Ghost va fi asamblat manual pe propria linie de asamblare, si va imparti atelierele de vopsea, lemn si piele cu fratele mai mare, Phantom.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!