Prima pagină  »  Ştiri  »  Volkswagen Golf vs Bugatti Veyron... Cine-i mai rapid?
15 IUNIE 2009, 15:04
1,372
0
Volkswagen Golf vs Bugatti Veyron... Cine-i mai rapid?
De Redactia PiataAuto.md
0
Ce puteti face daca nu aveti banii pentru a procura un Veyron, dar doriti sa simtiti aceeasi adrenalina la accelerare? Andy Waite din Marea Britanie a gasit solutia... Pentru doar 50 lire sterline acesta a procurat un Volkswagen Golf Mk 1, adica cu 900.000 lire sterline mai putin decat un Bugatti, si l-a inzestrat cu tot ce a putut pentru a obtine aceleasi rezultate. Cel mai miraculos lucru este ca acesta a reusi sa-si indeplineasca scopul!

Dupa ce a amplasat sub capota un propulsor turbo aspirat de 1.8 litri, preluat de la Golf Mk 4 si dupa ce si-a dotat Golf-ul cu tractiune integrala 4MOTION, performantele obtinute sunt chiar mai impunatoare decat cele ale unui Veyron ce are o capacitate cilindrica de 8.0 litri. Astfel, dupa numeroase modificari, Andy Waite a scos 700 cai putere din propulsor, ce permit o acceleratie 0-100 km/h de doar 2.36 secunde, cu o zecime mai putin decat Bugatti Veyron.

Cu asa performante, distanta de 402 metri este parcursa in 10.2 secunde, iar viteza de la capatul acesteia este 227 km/h. Totusi singura problema a micutului Golf de 700 cai putere este ca acesta devine ceva mai necontrolabil la viteze de peste 257 km/h, in timp ce viteza maxima atinsa este de 290 km/h.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!