Prima pagină  »  Ştiri  »  Impatimitul luxului – noul Citroen REVOLTe Concept
17 SEPTEMBRIE 2009, 15:22
1,405
0
Impatimitul luxului – noul Citroen REVOLTe Concept
De Redacţia PiataAuto.md
0
Compania franceza Citroen a dezvaluit la Salonul Auto de la Frankfurt noul sau prototip – Citroen REVOLTe, un concept care reprezinta viziunea unei masini de dimensiuni compacte destinate zonelor metropolitate, unul care in ciuda dimensiunilor mici combina luxul de la interior, cu tehnologiile noi de propulsie ce nu polueaza excesiv mediul inconjurator.

La fel ca oricare alt concept, Citroen REVOLTe are o aparenta exterioara futuristica, insa stilul elegant la baza caruia sta modelul 2CV il scoate rapid in evidenta. Usile batante ofera un acces usor la interiorul multi-color a carui scaune sunt tapitate cu piele impletita, velur roscat si elemente din aluminiu. Scaunul pasagerului fata poate fi intors spre scaunul spate asemanator unei canapele pe care pot lua loc pana la trei persoane.

REVOLTe este propulsat de un mic motor cu ardere interna, care este combinat cu electro-motorul alimentat de energia stocata in baterii. Pentru a nu polua mediul inconjurator, REVOLTe poate rula in modul Zero Emission Vehicle.
GALERIE FOTO (10 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!