Prima pagină  »  Ştiri  »  Toyota Auris Hybrid Concept – asteptam versiunea de serie!
4 SEPTEMBRIE 2009, 13:36
1,233
0
Toyota Auris Hybrid Concept – asteptam versiunea de serie!
De Redacţia PiataAuto.md
1
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
Chiar daca deocamdata Auris Hybrid va fi prezentat doar ca concept in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, micutul japonez are toate sansele sa fie produs in viitor ca un model de serie. Acest lucru poate fi dedus din faptul ca conceptul va fi dotat cu tehnologia Hybrid Synergy Drive, anume cea pe care compania doreste sa o ofere pentru mai multe modele din actuala gama Toyota, si nu numai pentru Prius Hybrid pe care in prezent mai poate fi regasita.

La standul companie Toyota vor mai fi prezente si alte premiere. Noul Prius Plug-in Hybrid Concept – model ce va putea opera in totalitate pe electricitate. In 2010 vor fi produse 150 de astfel de unitati care vor fi puse la dispozitia diferitor clienti alesi minutios de catre companie cu scopul de a fi testate zi de zi pe traseele publice.

O alta premiera va fi prezentarea noului Toyota Land Cruiser... Chiar daca compania nu specifica ce versiune anume va fi prezentata, in ultimul timp, pe mai multe site-uri de internet s-au strecurat poze spion cu noul Land Cruiser Prado, un model ce in mare parte ar fi preluat din design-ul fratelui mai mare Land Cruiser 200. Insa acest lucru mai ramane de vazut, poate japonezii ne pregatesc o surpriza de proportii...

Iar pentru ca stand-ul Toyota sa arate si mai diversificat, compania a pregatit doua versiuni speciale Toyota iQ Sports si iQ Collection care vor incanta ochii publicului prin intermediul design-ului unic si a culorilor aprinse.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!