Prima pagină  »  Ştiri  »  Sportec ridica puterea unui Golf R pana la 300 cai!
24 FEBRUARIE 2010, 09:29
1,679
0
Sportec ridica puterea unui Golf R pana la 300 cai!
De Constantin Mihalachi
0
GALERIE FOTO (1 IMAGINI)
Atelierul de tuning Sportec, anunta ca a reusit sa ridice puterea versiunii standart Volkswagen Golf R pana la 300 cai-putere cu ajutorul unei noi unitati de control a propulsorului ce face parte din pachetul “Stage One ECU”.

In versiune “standart”, propulsorul turbo aspirat de 2.0 litri de pe Volkswagen Golf R produce 267 cai-putere si 354 Nm. Setarile operate de Sportec la nivelul recalibrarii combustibilului, timpilor de aprindere a acestuia si presiunii turbinei prin intermediul noii unitati de control al propulsorului, creste puterea hatchback-ului pana la uimitorii 300 cai-putere si 440 Nm disponibili la 2.750 rpm.

Astfel, si performantele lui Volkswagen Golf R sunt inbunatatite considerabil… Acceleratia pana la 100 km/h s-a micsorat de la 5.7 la 5.3 secunde, in timp ce viteza maxima a fost crescuta pana la 265 km/h.

Noul pachet Stage One ECU este disponibil pentru versiunile cuplate fie la cutia manuala, fie la cea automata DSG, clientii doritori fiind nevoiti sa achite un pret de 740 Euro.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!