Prima pagină  »  Ştiri  »  Kia Motors priveste cu incredere in anul 2010
5 MARTIE 2010, 10:32
1,771
0
Kia Motors priveste cu incredere in anul 2010
De Kia Motors Moldova
0
Analizand rezultatele anului 2009, compania Kia Motors a observat o crestere considerabila a cererii fata de produsele sale si multumeste clientilor din toata lumea pentru interesul manifestat fata de automobilelele Kia. Fara indoiala, aceste rezultate compania le-a obtinut demonstrand un nivel inalt de calitate, incredere si siguranta, fara ca sa mai mentionam design-ul atragator si caracteristicile tehnice propriilor modele.



NADAguides.com, portal automobilistic din SUA, a acordat modelului Kia Forte (cunoscut pe alte piete si ca KIA Cerato) premiul “Automobilul Anului” pentru stilul atragator, calitate si numeroasele posibilitati functionale, ce nu au un analog in clasa. Potrivit lui Michael Sprague, vice-presedintele Kia Motors America, “clientii si dealer-ii au subliniat design-ul atragator si preturile accesibile pentru automobilele Kia Motors, care se evidentiaza inclusiv cu eficienta propulsoarelor cat si cu numarul mare de sisteme standart de siguranta, functionarea eficace a carora este demonstrata de cele mai bune conditii de garantie. Noile Forte si Forte Koup continua aceste traditii.”



Kia Sorento de noua generatie a fost asteptata cu nerabdare de foarte multi clienti din toata lumea, iar in Noua Zeelanda acest automobil, dotat cu diesel-ul marca R, i-a fost acordat primul premiu international. Revista Autocar Magazine a ramas absolut indragostita de acest automobil si l-a numit “Tot terenul Anului” la putin timp dupa aparitia acestuia pe piata. Todd McDonald, directorul general Kia Motors in Noua Zeelanda, a declarat: “Noul Sorento cu siguranta va deveni primul automobil din gama Kia, care in viitor va fi incununat cu multe premii”.



In acelasi timp, resursele auto din Chile au numit Kia Motors “Cel mai bun brand al anului”, iar Kia Soul – “Cel mai bun Automobil al anului 2009”. Produsele Kia au fost prezente in patru nominatii din opt, iar in doua cele mai importante din ele, marca a fost numita cea mai buna. Aceste impresii pozitive demonstreaza acel efort imens pe care l-a depus compania Kia in Chile, ocupand 10 % din piata locala.

Modificarile radicale la gama modelelor Kia vor continua pana la sfarsitul anului 2012, iar astfel, clientii marcii din toata lumea pot fi increzuti ca vor fi lansate modele interesante in anul ce urmeaza, cat si in viitorul indepartat.

Dealer oficial Kia in Republica Moldova:
''Alvim Auto''
Showroom Kia: bd. Decebal, 139, Chisinau
Telefon: 888-181
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!