Prima pagină  »  Ştiri  »  Debutul viitorului Hyundai Accent a avut loc in China
29 APRILIE 2010, 13:46
1,931
0
Debutul viitorului Hyundai Accent a avut loc in China
De Constantin Mihalachi
0
In cadrul Salonului Auto de la Beijing, compania Hyundai Motors a prezentat in premiera mondiala un nou model de serie, Verna. Cu acest nume, noul produs va fi comercializat doar in China, urmand ca in Europa, acesta sa devina noua generatie a cunoscutului noua Hyundai Accent. La exterior, noul model este caracterizat de un stil foarte modern si formele dinamice ale caroseriei.

Elaborarea lui Verna a decurs nu mai putin de cinci ani, in tot acest timp, designerii si inginerii Hyundai s-au axat foarte mult pe preferintele clientilor companiei. Conceput pe o platforma absolut noua, printre avantajele lui Hyundai Verna se vor regasi caroseria aerodinamica cu podea plata, cel mai mare ampatament din clasa, portbagaj cu volum total de 454 litri si propulsoarele eficiente.

Dotat cu un propulsor de 1.6 litri ce produce 121 CP la 6.300 rpm si livreaza un cuplu maxim de 135 Nm la 4.200 rpm, Hyundai Verna da dovada de un caracter dinamic usor evidentiat. Pentru cei care isi doresc un consum de combustibil si mai redus, este oferita si versiunea de 1.4 litri si 105 CP. Cuplat la cutia manuala cu cinci rapoarte, propulsorul consuma 5.7 l/100 km, sau 6.2 l/100 km in cazul cutiei automate.
GALERIE FOTO (14 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!