Prima pagină  »  Ştiri  »  BMW si MINI sunt cele mai fiabile automobile potrivit ADAC
5 MAI 2010, 15:30
1,308
0
BMW si MINI sunt cele mai fiabile automobile potrivit ADAC
De Constantin Mihalachi
0
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
Cel mai mare club auto european ADAC, a facut public clasamentul celor mai fiabile automobile, cel care a fost efectuat in baza defectiunilor inregistrate la diferite modele intr-o anumita perioada de timp in Germania. In concluzie, ADAC a stabilit ca modelele MINI sunt cele mai fiabile in clasa automobilelor compacte, in timp ce in clasa tot-terenurilor pozitiile fruntase au revenit bavarezilor BMW X3 si BMW X5.

Fara ca sa fie luat in calcul anul de productie, SAV-urile au inregistrat doar cateva defecte, in timp ce modelele Seria 1, 3 si 5, la fel si-au rezervat locuri de frunte. Ultima statistica de fiabilitate publicata de ADAC, s-a bazat pe istoria a peste 10.000 automobile inregistrate pe teritoriul Germaniei in anul 2009, cat si pe baza a peste 2 mln cereri de ajutor catre echipajele mobile ADAC in anul 2009, cunoscute in popor ca “ingerii galbeni”.

Modelele BMW si MINI se afla printre automobilele care au necesitat cele mai putine ori interventia “ingerilor galbeni”, fapt care subliniaza calitatea produselor grupului bavarez, indiferent de categoria de pret sau clasa automobilelor.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!