Prima pagină  »  Ştiri  »  Orlando – un nou model Chevrolet va debuta la Paris
1 SEPTEMBRIE 2010, 07:11
1,211
0
Orlando – un nou model Chevrolet va debuta la Paris
De Ilie Toma
0
GALERIE FOTO (2 IMAGINI)
Chevrolet a anunat lansarea la Salonul Auto de la Paris a unui van de familie, orientat pentru piata Europei. Acesta va purta numele de Orlando si va putea gazdui la bord 7 persoane.

Orlando se vrea un MPV modern, adaptat necesitatilor unei familii, oferind practisism, versatilitate si un design cu silueta de crossover. Modelul va abunda in muchii proeminente, iar look-ul sau agresiv va fi completat de un set de jante de pana la 18 inchi.

Cei de la Chevrolet mizeaza pe atragerea de noi clienti pentru brand, prin lansarea lui Orlando. Modelul vrea sa aduca nu doar un raport pret/calitate excelent, ci si o noua atitudine si o noua personalitate.

Totusi, noul model al celor de la Chevrolet se vrea in primul rand o alegere rationala, si tocmai de asta ofera o multime de lucruri practice pentru exploatarea cotidiana. Interiorul acestuia permite, de exemplu, rabatarea rapida a scaunelor, Orlando transformandu-se intr-un van capabil sa transporte obiecte de mari dimensiuni.

Spatiille de depozitare sunt multiple si de diferite forme. Acestea sunt pozitionate in cele mai diverse locatii, tuturor pasagerilor asigurandu-se accesul la suficient de mult spatiu pentru stocarea a tot felul de lucruri. Pentru a face viata mai placuta la bord, noul model Chevrolet va oferi un sistem media cu port USB si recunoastere MP3, la care se va putea conecta si un iPord.

Cat priveste partea tenhica, noul Chevrolet Orlando va fi construit pe platforma tehnica a lui Cruze, un model proaspat din gama Chevrolet, dar care a si reusit sa obtina succese in preferintele automobilistilor. Clientii noului model vor putea opta intre trei propulsoare, toate recent concepute si eficiente: unul pe benzina, de 1.8 litri si 141 CP, si doua diesel, de 2.0 litri, cu puteri de 131 CP, si 163 CP respectiv.

Productia modelului va demara in luna Octombrie 2010, urmand ca primele exemplare sa fie livrate clientilor la inceputul anului viitor.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!