Prima pagină  »  Ştiri  »  Premiera mondiala: noul Citroen DS4
1 SEPTEMBRIE 2010, 11:16
1,369
0
Premiera mondiala: noul Citroen DS4
De Ilie Toma
0
Citroen a dezvaluit primele detalii ale noului Citroen DS4, al doilea model din gama sa din familia DS, dupa o lansare cu succes al lui DS3. Modelul se bazeaza pe noua generatie Citroen C4, si aduce o interpretare plina de originalitate si performante dinamice indraznete.

DS4 promite in primul rand un dinamism rafinat, rezultat dintr-un sasiu agil si bine echilibrat. In acelasi timp, dotarile modelului se incadreaza in clasa premium, de la pielea interiorului pana la parbrizul panoramic.

Desi dispune de doar doua usi, DS4 masoara totusi 4.27 metri lungime si ofera o bancheta spate normala.

Optiunile de motorizari sunt foarte diversificate si cuprind doua diesel-uri si trei propulsoare pe benzina. Motoarele diesel ofera puteri de 110 si 160 CP si sunt echipate cu filtru de particule. Din randul motoarelor pe benzina face parte un propulsor aspirat naturat de 120 CP si un altul turboaspirat, in doua versiuni de putere. Este vorba de renumitul motor de 1.6 litri, dezvoltat impreuna cu cei de la BMW. Pe noul DS4 acesta poate oferi fie 155 CP, fie 200 CP. Toate motorizarile sunt disponibile cu transmisii manuale sau automate in sase rapoarte.

O atentie deosebita a fost acordata acusticii interiorului, fiind redusa la minim patrunderea vibratiilor motorului, dar si patrunderea zgomotului de rulare sau cel al vantului.
GALERIE FOTO (15 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!