Prima pagină  »  Ştiri  »  Noul Korando, SUV-ul cu care Ssang Yong reinvie
3 NOIEMBRIE 2010, 14:34
1,211
0
Noul Korando, SUV-ul cu care Ssang Yong reinvie
De Ilie Toma
0
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
Anii dinaintea crizei economice globale erau deja dificili pentru Ssang Yong, compania nereusind sa depaseasca cifrele mediocre de vanzari, insa odata cu inrautatirea conditiilor de piata, falimentul a devenit iminent.

Totusi, Ssang Yong anunta o revenire in forta, prezentand initial la Salonul Auto de la Moscova SUV-ul sau compact Korando, iar acum acesta a devenit disponibil pe piata europeana.

Modelul a fost desenat de renumitul Giugiaro si vine sa cucereasca publicul pe un segment de piata aflat intr-o continua crestere. Korando ramane insa deosebit de fidel performantelor notiunii de automobil de teren, avand o constructie pe cadru dur, un lucru aproape unic in acest segment la momentul actual.

Sub capota se regaseste un motor turbodiesel de 2.0 litri, care dezvolta 175 CP si 360 Nm, fapt care ii permite sa fie capabil de a tracta remorci de pana la 2 tone. Clientii vor putea opta fie pentru o transmisie manuala, fie pentru una automata – ambele in 6 rapoarte. De asemenea, modelul va fi disponibil atat cu tractiune integrala, cat si cu tractiune pe puntea fata.

Ssang Yong Korando va concura pe piata cu modele precum Ford Kuga, Kia Sportage, Hyundai ix35, Nissan Qashqai si Volkswagen Tiguan.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!