Prima pagină  »  Ştiri  »  Sub umbrela Geely, Volvo redevine profitabila
1 NOIEMBRIE 2010, 13:12
1,643
0
Sub umbrela Geely, Volvo redevine profitabila
De Ilie Toma
0
GALERIE FOTO (6 IMAGINI)
La doar cateva luni de la preluarea definitiva Volvo de catre chinezii de la Geely, se intampla un lucru aproape incredibil: Volvo anunta ca in trimestrul III a reusit sa revina pe profit, dupa o lunga perioada de operare in pierdere, sub aripa celor de la Ford.

Trimestrul III a fost insa unul de tranzitie pentru Volvo, cu mai multe operatiuni specifice procedurii de vanzare, iar cifrele, desi sunt anuntate de Volvo si Geely drept o mare realizare, trebuie tratate cu precautie. Totusi, exista si cifre greu de negat: volumul de vanzari Volvo a crescut in primele 9 luni ale anului 2010 cu 12.5% fata de aceeasi perioada a anului trecut, atingand nivelul de 272,555 de unitati, iar Volvo anunta ca tocmai aceasta crestere de livrari a conditionat revenirea pe linie de profit.

Desi realizati anevoios, Volvo pare sa fi facut cativa pasi importanti in ultimii ani, care ii asigura astazi succesul. Crossoverul XC60, lansat acum doi ani, a devenit in prezent cel mai bine vandut model din gama Volvo, familia de modele ecologice DRIVe se bucura de o cerere sporita in Europa, iar noile S60 si V60 sunt pe curba ascendenta de vanzari.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!