Prima pagină  »  Ştiri  »  Prima imagine care prefaţează viitoarea generaţie Honda C-RV
26 IULIE 2011, 10:30
2,746
4
Prima imagine care prefaţează viitoarea generaţie Honda C-RV
De Ilie Toma
0
GALERIE FOTO (1 IMAGINI)
Honda a dezvăluit prima imagine a noului C-RV Concept, care vine să prefaţeze viitoarea generaţie, cea de-a patra la număr, a Hondei C-RV. Conceptul îşi va face debutul public în SUA, la Orange Country International Auto Show în Anaheim, California, în luna septembrie a acestui an.

Este, însă, evident că formele conceptului vor fi aproape identice cu cele ale modelului de producţie. Putem spune, astfel, că viitoarea generaţie Honda C-RV va păstra o siluetă generală apropiată modelului actual, însă va pune accent pe linii mai adânci şi mai pronunţate. Partea frontală va cunoaşte modificări esenţiale, cu zona inferioară protejată în cazul unor eventuale escapade îndrăzneţe. În partea din spate, blocurile optice vor fi în continuare verticale, însă vor căpăta un volum mai pronunţat.

Linia geamurilor suferă şi ea modificări, mai ales în partea din spate, iar oglinzile laterale iau o formă mult mai aerodinamică. De fapt, şi inginerii Honda confirmă că noul C-RV va avea un coeficient dinamic general îmbunătăţit sesizabil.

Reţetele de succes nu trebuie revoluţionate, ci îmbunătăţite. Asta pare să fie abordarea celor de la Honda. Şi dacă designul nu aduce forme radical modificate faţă de generaţia actuală, atunci pentru partea tehnică Honda promite o gamă de motoare mai eficiente, despre care însă evită să dea mai multe detalii în acest moment.

Honda C-RV este unul din cele mai bine vândute SUV-uri în lume, fiind comercializat în peste 160 de ţări. După debutul public al conceptului din luna septembrie, noua generaţie a modelului va ajunge iniţial în showroom-urile din SUA către sfârşitul anului, urmând ca abia în toamna anului viitor noua Honda C-RV să ajungă şi în Europa.
COMENTARII (4)
Mihail
Chişinău
la 26 Iulie 2011 - 11:04
pare frumos... totusi mai asteptam (ride mai bine cine ride la urma) xD
0
1
GrandPremium
Chişinău
la 26 Iulie 2011 - 17:01
arata prea american!
0
1
Mihail
Chişinău
la 26 Iulie 2011 - 19:19
nas spune... arata a MONTRU cum e q7 ,x6 :)
0
1
Amator
Chişinău
la 27 Iulie 2011 - 22:03
Luin in consideratie ca nu e modelul final se priveste cit decit bine
0
1
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!