Prima pagină  »  Ştiri  »  Honda Pilot primeşte un facelift
1 SEPTEMBRIE 2011, 10:09
1,569
3
Honda Pilot primeşte un facelift
De Ilie Toma
1
GALERIE FOTO (17 IMAGINI)
Honda dezvăluie versiunea facelift a SUV-ului Pilot, care vine cu câteva modificări importante de design, dar şi actualizări la partea tehnică.

Primul element distinctiv este grila frontală nouă a modelului, care conţine acum trei bare orizontale proeminente. Farurile au primit o nouă configuraţie a elementelor de iluminare, astfel încât indicatoarele de direcţie au primit o poziţie apropiată de centrul maşinii, în locul celei din punctele de extremitate.

La interior, cadranele de bord au primit un nou design, iar majoritatea comenzilor au fost modificate pentru a fi mai intuitive în operare. De asemenea, revizuirea suspensiei a făcut posibilă sporirea confortului acustic de la bord.

Sub capota Hondei Pilot se află acelaşi motor V6 de 3.5 litri, uşor revizuit, care dezvoltă 250 CP şi care este cuplat la o transmisie automată în 5 rapoarte. Revizuirile aduse ţin de o mai bună lubrifiere a componentelor şi o micşorare a rezistenţei la rulare, fapt menit să îmbunătăţească nivelul de consum al modelului. Chiar şi aşa, Honda Pilot rămâne un model cu un apetit destul de bun pentru benzină. Modelele cu tracţiune integrală indică un consum urban de 13.8 litri/100 km, în timp ce cele cu tracţiune doar pe puntea din spate consumă 13.1 litri/100 km. La traseu, consumului Hondei Pilot coboară la 9.8 litri pentru modelele 4WD şi la 9.4 litri pentru cele 2WD.

Este curios modul în care poate funcţiona motorul lui Pilot. În regim normal, operează toţi cei 6 cilindri, iar în regim de condus la viteze constante pot opera fie 4 cilindri, fie chiar 3!

Principala piaţă a Hondei Pilot este SUA, unde modelului se bucură de o popularitate constantă. Preţurile lui Pilot încep, în SUA, de la 28,478 $ pentru versiunea cu tracţiune pe două roţi şi 30,070 $ pentru versiunea cu tracţiune integrală.
COMENTARII (3)
Mihail
Chişinău
la 1 Septembrie 2011 - 12:34
nia ni plashi :)
0
0
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 1 Septembrie 2011 - 19:42
Intotdeauna mi-a placut Honda Pilot. E un fel de HUMMER japonez.
0
0
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 1 Septembrie 2011 - 19:45
Cu 28,478 $+ mi-as cumpara un Pilot la noi...
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!