Prima pagină  »  Ştiri  »  Noi imagini cu noua Mazda CX-5
10 SEPTEMBRIE 2011, 11:10
3,279
1
Noi imagini cu noua Mazda CX-5
De Redacţia PiataAuto.md
2
Odată cu Salonul Auto de la Frankfurt, Mazda intră în mod oficial în segmentul SUV-urilor compacte. Mazda CX-5 va debuta cu tehnologia SKYACTIV, dar şi cu un nou limbaj de design al mărcii, numit „KODO – Spiritul mişcării”.

Gama de motoare va cuprinde iniţial un propulsor pe benzină, de 2.0 litri şi unul diesel, de 2.2 litri. Ambele propulsoare vor fi disponibile în câte două versiuni de putere – Standard Power şi High Power – şi ambele înglobează tehnologia SKYACTIV, menită să eficientizeze la maxim consumui de combustibil şi să minimizeze emisiile de CO2.

Mazda a publicat o serie de imagini noi cu noul său model, o mare parte din ele înfăţişându-l în etapa de testare. Testele şi pregătirea de producţie a modelului au avut loc în Europa, fapt care subliniază importanţa pieţei europene în geografia-ţintă a noii Mazda CX-5.

Vom reveni cu imagini şi detalii complete de la Frankfurt, la 13 Septembrie.
GALERIE FOTO (21 IMAGINI)
COMENTARII (1)
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 11 Septembrie 2011 - 01:39
Putine diferente fata de Concept. Mie imi place cum au inceput cu noua lor carte de vizita, cei de la Mazda, caci au deja un nou stil "KODO". Stopurile imi reamintesc de Infiniti FX.
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!