Prima pagină  »  Ştiri  »  Volvo C70 Inscription – decapotabila pentru adevăraţii cunoscători
8 NOIEMBRIE 2011, 15:46
2,209
3
Volvo C70 Inscription – decapotabila pentru adevăraţii cunoscători
De Ilie Toma
2
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
Volvo anunţă astăzi lansarea unei ediţii speciale a modelului C70, destinată cunoscătorilor veritabili ai automobilelor decapotabile.

Detaliile exclusive încep de la grila radiatorului, vopsită în culoare neagră, şi un set exclusiv de jante de 18 inch şi continuă la interior printr-o tapiţerie specială şi un bord acoperit cu piele lucrată manual, cusută cu aţă contrastantă. Intenţia celor de la Volvo a fost să aducă o versiune specială şi exclusivă, lucrată cu atenţie desăvârşită la fiecare detaliu, pentru a atinge preferinţelor celor mai fini cunoscători ai automobilelor decapotabile.

Viitorii proprietari se vor mai bucura de inserţii de aluminiu pe volan, manivelă şi pedale, iar consola centală poate fi acoperită fie cu aluminiu, fie cu lemn din stejar.

Ediţia specială C70 Inscription va putea beneficia de oricare din propulsoarele disponibile pentru familia C70, trei dintre care sunt diesel şi unul pe benzină, turboaspirat, de 230 CP.

Volvo C70 Inscription îşi va face debutul public la Salonul Auto de la Los Angeles. Pentru a-i confirma statutul de ediţie cu totul specială, producţia va fi limitată la doar 2,000 de exemplare.
COMENTARII (3)
Mihail
Chişinău
la 8 Noiembrie 2011 - 21:59
nu era volvo sa ajunga aici fara chinezi .... era volvo construita bine da cam intirzia cu tehnologiile de ultima ora pe cind acum chitaiu fashi treaba buna...

mult so grait da iac realitatea :)
0
0
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 9 Noiembrie 2011 - 13:49
Eu nu m-as abtine sa nu fac o plimbare cu asemenea frumusete, nu mai zic de reactia fetelor care-si doresc putin vintisor rece in zilele fierbinti de vara...
0
0
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 9 Noiembrie 2011 - 13:52
Herghelia de 230 caluti la sigur iti face rost de vintishor rece.
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!