Mercedes-Benz Gelandewagen facelift?
23 Martie 2012, 09:33
Ieri, Mercedes-Benz dezvăluia versiunea facelift pentru GLK, iar în una dintre imagini era prezent pe fundal şi un exemplar al legendarului G-Class, numit şi Gelandewagen. La o privire mai atentă, se poate observa că G-Class-ul din imagine are o serie de modificări estetice, neanunţate până acum, care ar putea însemna că în următoarele zile vom auzi şi un anunţ oficial vizavi de facelift-ul celui mai potent offroader din gama Mercedes-Benz.
Din imagine, se pot observa o pereche de LED-uri masive, care şi-au făcut loc sub farurile faţă. Anterior, astfel de LED-uri erau prezente pe versiunea tunată de cei de la Brabus a lui Gelandewagen. De asemenea, grila radiatorului are acum fâşii orizontale de altă configuraţie, deşi acestea au rămas tot trei la număr.
O altă modificare sesizabilă se face remarcată în cazul oglinzilor exterioare, care preiau stilul actual al modelelor Mercedes-Benz, cu incizii duble în corpul acestora. Modificările par să se oprească la un nou set de jante cu 5 spiţe.

Se poate spune, aşadar, că e vorba de un facelift discret pentru G-Class. Unul care să nu-i deterioreze aura de offroader legendar, dar să-i confere o doză uşoară de modernism.
PiataAuto.mdIlie Toma
4
3,631
COMENTARII (1)
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 23 Martie 2012 - 12:30
Legenda ramine legenda...
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!