Oferte speciale pentru centrele de deservire Mercedes-Benz în Moldova!
14 Decembrie 2012, 09:03
Atenţie mare pentru posesorii oricărui model Mercedes-Benz! Distribuitorul autorizat Mercedes-Benz în Moldova, compania Grand Premium, anunţă lansarea unor promoţii speciale, valabile pentru autoturismele de marcă Mercedes-Benz, în toate centrele de deservire Mercedes-Benz şi Olmosdon din Moldova.

Astfel, tocmai 6 oferte speciale sunt valabile simltan:

» La achiziţionarea unui set de anvelope de iarnă Pirelli, montarea anvelopelor, inspectarea suspensiei şi reglarea unghiurilor şi geometriei roţilor este gratuită.

» La efectuarea oricăror reparaţii la suspensie, primiţi gratis o sesiune de spălătorie a exteriorului maşinii.

» La efectuarea reparaţiilor masive la suspensie, costul cărora depăşeşte 5,000 lei, reglarea ulterioară aunghiurilor şi geometriei roţilor este gratuită.

» La efectuarea unei revizii complete
(schimb ulei, filtru ulei, filtru
combustibil, filtru aer) curăţarea
antibacteriană a sistemului de
climatizare e gratuită.
» La efectuarea oricăror reparaţii la sistemele şi componentele electrice ale maşinii, diagnosticul computerizat e grauit.

» La achiziţia oricăror piese originale
Mercedes-Benz, primiţi reduceri
semnificative. De la 2,000 la 9,999 lei –
reducerea constituie 10%, de la
10,000 lei la19,999 lei – reducerea
constituie 15%, iar de la 20,000 lei
în sus – reducerea constituie
20%.
Ca întotdeauna, în centrele de deservire Mercedes-Benz vă aşteaptă personal de cea mai înaltă calificare, cu cunoştinţe tehnice profunde ale modelelor Mercedes-Benz, astfel încât Dvs. să aveţi siguranţa că automobilul Dvs. va fi deservit la cele mai înalte standarde şi va rămâne întotdeauna la fel de performant şi fiabil!

Mai multe informaţii puteţi afla la numărul de telefon: 022 809 600
PiataAuto.mdRedacţia PiataAuto.md
3
2,647
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (8)
zzz
Donduşeni, Moldova
la 14 Decembrie 2012 - 10:15
Aceste lucruri ar trebui sa fie gratuite in mod normal, la un dealer care se respecta.
Rusine de asa oferte
0
0
jaguar
Chişinău
la 14 Decembrie 2012 - 10:40
probabil ca nu te duci prea des in service, ca sa poti aprecia astfel de oferte.
0
0
petro
Chişinău
la 14 Decembrie 2012 - 11:54
omul e mai fericit daca nu ajunge acolo....la service.
0
0
GRED
Chişinău
la 14 Decembrie 2012 - 14:45
Vorba lui Base: Nu va duceti la Bagdad daca nu aveti treaba!

Referitor la service. Cei care au masina p-u 20 km pe zi: serv-acasa-serviciu si sambata si duminica poate o data pe luna au sansa de a se deplasa la tzara la parinti - procurati un simplu mijloc de trasnport orcare ar fi el - Dacia, Kia, Opel Corsa, Fabia, Lupo, Honda Jazz sau T.Yaris etc...

P-u cei care fac peste 200 km zilnic (sau cel putin peste 3000 km lunar) - cred ca ofertele isi au rostul lor!!!! Dar mai degraba sa umai tarziu acolo cel putin o data la 15 mii ajungi cel putin sa schimbi uleiul si filtrele
0
0
GRED
Chişinău
la 14 Decembrie 2012 - 14:48
Am prieteni care nu fac nici 5 mii pe an si nu au schimbat uleiul mai mult de una si jumatate si gradul lor de satisfactie p-u masina procurata este 100% !! :) Habar nu au ce-i asta service decat schimbul de anvelope. Si mai mult ca atat la -10 grade pleaca cu rutiera ca nu simt nevoie in AUTO p-u a o dezghetza dimineata sau seara cind ese de la serv. :)
0
0
zzz
Donduşeni, Moldova
la 14 Decembrie 2012 - 16:16
Ar trebui sa-mi dezvolt gandul - vroiam doar sa zic ca unele lucruri/servicii care se ofera gratuit in aceste "oferte" sunt obligatorii, ca reglarea unghiurilor/geometria rotilor la reparatii suspensii si diagnostic computerizat la reparatii electrice si electronice. Altele, ca geometria rotilor pentru anvelope noi, sau curatarea antibacteriana la schimbul filtrelor, sunt aproape inutile. Binevenite (!), posibil, insa nu sunt prevazute prin codul tehnic.
Mi se pare rusinoasa incercarea de a imparti totul in mici procese ca sa aleaga cel mai putin costisitor drept "oferta".
0
0
GRED
Chişinău
la 14 Decembrie 2012 - 17:52
Asta e!
Multi din producatori pierd anual miliarde si din cauza politicii dealer-ilor.
Stiu exact ca la VW si MB poti gasi piese NOI ORIGINALE si p-u masini de 20 de ani vechime. Dar nimeni nu e legat de un dealer sau altul - putem merge oriunde la oricare alt service auto cu piese comandate chiar de pe NET - originale de ce nu.
0
0
Constantin-Padure.com
Piatra Neamţ, România
la 15 Decembrie 2012 - 06:52
Am avut o patanie cu dealerul Hyundai "AF Pacific Motors". Asta a fost cu vreo 2 ani in urma.

Am dus-o in service la verificari, filtre samd si a venit unu' si mi-a spus ca masina e varza. Ca sasiul de decentrat si ana si alta. Am ramas perplex ...

Chiar ma gandeam sa-i dau foc masinii de ciuda si sa-mi iau atunci un iX35. Daca aveau diesel pe stoc o luam atunci.

Tipu' mi aratat unghiurile la roti , si multi alti parametri. Cica reparatia ar costa 5000 euro si ca ei m-ar sfatui sa o schimb.

Ajung acasa si dau niste telefoane. Un bun mecanic de peste Prut cu care sunt amic mi-a spus ca asa ceva e imposibil si ca sigur e o hotie la mijloc. Atunci mi s-a facut limpede totul. Daca uneori am o disponibilitate de bani asta nu inseamna ca arunc cu ei in caini.

Am luat masina semnand un document facut de ei ca masina e praf si ca o conduc pe propria raspundere. Masina a circulat 96% in Danemarca si Germania asa ca nu avea cum sa fie facuta praf.

La intoarcerea in Danemarca ma opresc si pe la un service ADAC in Germania sa imi verifice masina. Cam 2 ore au cautat de ea si ei au spus ca masina e perfecta. Nu de alta dar la 160km/h luam mana de pe volan si nu tragea nici stanga , nici dreapta.

Pe baza celor doua probe chiar ma gandeam sa le fac un proces de toata cinstea dar m-am lasat pagubas. Le-am trimis un mail in care le-am spus povestea si ca in nici un caz nu voi mai apela la ei si ca voi spune in stanga si dreapta despre AF Pacific Motors.
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!