Un designer polonez a creat un interior unic pentru Skoda Superb! (Video)
18 Noiembrie 2015, 14:05
Cel mai bine ţi se potriveşte acel costum, care este făcut la comandă. Acelaşi lucru se poate spune şi despre personalizarea automobilelor după bunul tău plac. Un designer vestimentar din Polonia, Thomas Ossolinski, a acceptat o provocare inedită de a transforma interiorul noii generaţii Skoda Superb într-o operă de artă.
Este evident, că designerul s-a axat pe interiorul maşinii, care a fost retapiţat complet. Thomas a dorit să înmoaie liniile stricte de la interior prin aplicarea formelor rotunjite pe scaune, care aduc aminte de figura unei doamne,
în timp ce fiecare formă a fost accentuată de un decor special, care se regăseşte şi pe bord şi pe panourile uşilor. Thomas a ales cu grijă două nuanţe de piele, albă şi verde, dar şi aţa contrastantă de culoare verde. Un accent final îl are semnătura autorului pe una din inserţiile de la interior.
Toate lucrările pentru acest proiect au fost realizate în incinta atelierului de tuning polonez Carlex Design, deşi însăşi Thomas Ossolinski a participat în crearea acestuia. Rezultatul s-a primit foarte clasic şi elegant, asemenea colecţiilor vestimentare ale lui Thomas Ossolinski. Cum vă pare?
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
2
3,411
GALERIE FOTO (16 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!