Atenţie, şoferi: viaductul Centru-Botanica a revenit la regimul de 3 benzi de circulaţie

Acum câţiva ani una din cele mai largi artere ale capitalei – viaductul ce leagă sectoarele Centru şi Botanica din Chişinău – a trecut de la regimul de 3 benzi de circulaţie la cel de 4 benzi, niţel mai înguste. După această trecere fuseseră montante şi camerele video, care păreau să-şi delimiteze destul de simetric cele patru benzi între ele. Mai recent, pe trei din cele patru benzi ale arterei fusese sporită viteza legală de la 50 km/h la 70 km/h.
De astăzi dimineaţă, însă, viaductul le aduce o surpriză şoferilor, revenind la regimul de 3 benzi de circulaţie. Autorităţile au desenat marcajele rutiere deocamdată doar în direcţia dinspre centru spre Botanica, cealaltă direcţie urmând a fi trasată în timpul cel mai apropiat. Astfel, întreaga lăţime a unui sens de deplasare este separată acum în 3 benzi.

Autorităţile au reuşit să schimbe deja şi indicatoarele rutiere ce limitează viteza, astfel încât banda extremă dreaptă rămâne limitată la 50 km/h, în timp ce banda din mijloc şi cea din stânga – la 70 km/h.
Ce părere aveţi de revenirea la 3 benzi pe viaduct? Va ajuta reducerea numărului de benzi, cu sporirea lăţimii lor, la fluidizarea traficului pe această arteră?
0
4,493
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!