Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

ABT stoarce 500 CP din Audi RS3 Sportback

Atelierul german ABT Sportsline oferă un set de actualizări pentru hot-hatch-ul Audi RS3 Sportback. Pachetul include actualizări la kit-ul exterior, noi elemente interioare și un surplus de putere.
Afară de elementele exterioare, ce includ un splitter frontal integrat în bara de protecție față și un difuzor integrat în bara de protecție spate, executate din fibră de carbon, și modificările de la interior, pachetul oferit de ABT aduce super-compactei sistem de frânare performant cu discuri de 380 mm, suspensie cu amortizatoare sport, dezvoltate în colaborare cu compania KW, iar mai târziu va fi disponibilă o suspensie cu gardă la sol reglată electronic.
Cele mai curioase schimbări vin sub capota hot-hatch-ului. "Din uzină", unitatea turboaspirată de 2.5 litri de sub capota RS3 Sportback dezvoltă 400 CP și 480 Nm, iar împreună cu sistemul de tracțiune integrală quattro este capabilă să accelereze compacta până la 100 km/h în 4.1 secunde, viteza maximă fiind limitată la 280 km/h. Cu pachetul ABT Audi RS3 Sportback promite să înregistreze performanțe și mai impresionante. Atelierul nu dezvăluie, deocamdată, performanțele de care este capabil modelul tunat, însă anunță că, la alegerea clientului, motorul va putea fi modificat pentru a livra o putere de 460 sau 500 CP. Creșterea puterii se datorează unui nou intercooler, unui alt sistem de evacuare și modificării unității de control al motorului.
Întreg pachetul de actualizări, ce include modificările designului exterior și suprafețelor interiorului, cât și modificările substratului tehnic va avea un preț de circa 15 mii euro. Opțional sunt disponibile jante ABT cu design unic la preț cuprins între 1,5 și 9,5 mii euro.
0
933
GALERIE FOTO (21 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!