Audi va prezenta cel puțin 6 modele noi în acest an

Producătorul din Ingolstadt a făcut publice planurile sale pentru acest an, din care rezultă că Audi va prezenta cel puțin 6 modele noi în 2018.

Cel mai compact model din gama Audi, hatchback-ul A1 va fi lipsit de versiunea cu 3 uși și, precum fratele mai mare A3, va fi produs doar în varianta cu 5 uși. Modelul va avea la bază platforma Volkswagen MQB, pe care se bazează și modele Audi precum noile TT și Q2, și va fi produs la uzina SEAT din orașul spaniol Martorell, în locul uzinei la care este produsă actuala generație a compactei din Belgia.

O altă premieră va fi versiunea sport a celui mai compact crossover din gama producătorului german – Audi SQ2. Noul model va avea sub capotă un benzinar turboaspirat de 2.0 litri cu 4 cilindri în linie, ce va livra peste 300 CP și 380 Nm. Va fi prezent și un kit aerodinamic mai agresiv, care va distinge versiunea sport de versiunea S-Line.
La un eveniment auto va avea loc premiera noii generații a crossover-ului Audi Q3. Acesta, ca și modelele mai mici din gama germanilor, va fi construit pe platforma MQB și va primi motoare modernizate și mai eficiente, iar versiunea de bază va avea sub capotă o unitate pe benzină cu 3 cilindri, iar versiunile de top vor dispune de propulsie hibridă.

Va fi prezentat mult-așteptatul crossover complet electric Audi E-Tron, prototipul conceptual al căruia a fost prezentat la Salonul Auto de la Shanghai anul trecut.
Alte două premiere așteptate de către fani este noul sedan Audi A6 și cel mai luxos SUV-coupe din gama germanilor Audi Q8, care va prelua multe tehnologii de la proaspătul Lamborghini Urus și promite a fi cel mai rapid SUV Audi construit vreodată.
0
3,231
GALERIE FOTO (6 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!