Audi a anunțat lansarea unui coupe cu uși electric e-tron Gran Turismo pentru anul 2020

La conferința anuală dedicată rezultatelor financiare pentru anul precedent, Audi a anunțat lansarea unui model nou până în anul 2020, un coupe electric cu 4 uși, ce a primit denumirea e-tron Gran Turismo.

Acest model va fi primul în gama germanilor, dezvoltat de diviziunea Audi Sport. E-tron GT va dispune de propulsie electrică și va fi un model cu performanțe de top. Germanii nu au dezvăluit careva informații despre substratul tehnic și a publicat doar o primă imagine de teasing al acestuia.
Producția modelului va avea loc la uzina companiei situată la 240 km de Ingolstadt, în Germania, iar pentru început acesta va fi lansat pe piețele din SUA și China. E-tron Gran Turismo va fi unul dintre primele modele dintr-o întreagă gamă de automobile complet electrice al mărcii, care până în anul 2025 va enumera până la 20 modele. Germanii mizează că în viitorul apropiat cota vânzărilor automobilelor electrice și hibride al mărcii va constitui nu mai puțin de o treime din totalul vânzărilor la nivel global.
0
1,880
GALERIE FOTO (1 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!