Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

Noul Mercedes-Benz CLS primeşte primul pachet de tuning de la BRABUS

Noua generaţie a coupe-ului cu patru uşi Mercedes-Benz beneficiază de primul pachet de tuning de la BRABUS. Setul de modificări propus de germani este unul discret, şi nu aduce modificări grandioase la design exterior sau la substratul tehnic, dar oferă o doză de spirit al atelierului pentru cei ce nu au nevoie să exagereze cu modificările.
Noua versiune BRABUS D40 are la bază modelul standard cu pachetul AMG oferit de producător. Modificările exterioare se limitează la nuanţa neagră a caroseriei şi emblemele BRABUS în locul Mercedes-Benz în faţă şi la posterior. Elementele decorative şi barele de protecţie rămân neschimbate. Însă aspectul exterior va fi condimentat de jantele originale BRABUS cu dimensiuni de 20 şi 21 inch.
Mai multe modificări vin la interior, dar fără exagerări. Odată ce vor deschide portierele, proprietarii vor fi întâmpinaţi de inserţia pe pragurile laterale cu logourile BRABUS. Covoraşele standard au fost înlocuite cu unele textile produse de atelier, iar pe pedale se regăsesc padele din aluminiu.
Preţurile nu au fost anunţate, însă de acest pachet de tuning vor putea beneficia practic toţi proprietarii al noii generaţii Mercedes-Benz CLS.
0
557
GALERIE FOTO (11 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!